Čini čuda preko noći: Pred spavanje stavite luk u čarape i nikad vam više neće trebati lekar

Čini čuda preko noći: Pred spavanje stavite luk u čarape i nikad vam više neće trebati lekar

U staroj Engleskoj se crni luk koristio za čišćenje vazduha od mikroba, kako ne bi došlo do širenja zaraza

Stavljanje luka tokom noći u čarape je dobro poznat trik u Kini, a služi za čišćenje krvi i stimulaciju unutrašnjih organa. U kineskoj tradiciji se veruje da stopala predstavljaju direktan kontakt sa unutrašnjim organima. Na stopalima ima oko 7.000 nervnih završetaka, a svaki od njih je povezan sa određenim organom u telu.

Stimulacija ovih tačaka je važna za zdravlje, to je jedan od razloga zašto masaža stopala svima prija. Jedan od najboljih načina da se ovi nervni stimulišu je uz pomoć luka. Metod je jednostavan, isecite crni luk na kolutove, stavite ih na tabane i preko obujte čarape. To radite noću, pa će se vaš organizam tokom spavanja čistiti od tokisina koje unosite tokom dana.

Poznato je da luk čisti kožu, jer ubija bacile i bakterije, a ako fosforna kiselina putem nervnih završetaka u stopalima uđe u krvotok, čisti organe i krv. Ova kiselina ubija bakterije i bacile koji joj se nađu na putu. Osim toga, iako ima neprijatan miris, u staroj Engleskoj se crni luk koristio za čišćenje vazduha od mikroba, kako ne bi došlo do širenja zaraza.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom