DOBAR IMUNI SUSTAV SIGURNA JE OBRANA OD MALIGNIH I OSTALIH BOLESTI

DOBAR IMUNI SUSTAV SIGURNA JE OBRANA OD MALIGNIH I OSTALIH BOLESTI

Ako imuni sustav funkcionira na optimalnoj razini nema šanse da dođe razvoja bilo koje bolesti u našem tijelu. Razvije li se maligna bolest ( rak ) toliko da se naše zdravlje poremeti do drastičnih, smrtonosnih posljedica, nije dovoljno uzeti skalpel, isjeći maligno tkivo, uništiti ga kemoterapijom ili spaliti zračenjem.

Time se nažalost ne uklanja uzrok raka, a to je disfunkcija imunog sustava koja je i dozvolila da dođe do razvoja malignog tkiva.
Sada je neophodno poduzeti korake koji nas vode kroz Ortomolekularnu medicinu kako bi se učinkovito u punoj snazi aktivirao naš imuni sustav.
Liječenjem raka konvencionalnim metodama, stopa povratka tumora toliko je visoka da liječnici više ni ne koriste riječ “izliječen”, već izraz da je rak u „remisiji“.
To je zato što se zna da je gotovo sigurno da će se rak vratiti u slijedećih 5 godina.
Pitate se zašto?
Zato što je, nakon operacije, kemoterapije i zračenja, isti onaj uzrok koji je doveo do pojave raka, malignog tumora još uvijek prisutan.
Ako nekome ovo nije jasno, bez obzira na obrazovanje, ima veliki problem u svojoj glavi. Da budem precizniji, konvencionalna medicina je isključivo simptomatska medicina, dakle, bavi se samo rješenjem simptoma bolesti dok se uzrok razvija do fatalnih razmjera.

OTRGNITE SE INDUSTRIJI BOLESTI, PREUZMITE SVOJE ZDRAVLJE U SVOJE RUKE

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom