Prirodan ruski melem, namenjen za lečenje svih bolesti

Prirodan ruski melem, namenjen za lečenje svih bolesti

Prirodno, zdravo a jednostavno se priprema


Prirodni melem pravi je spas za mnoge zdravstvene probleme, a vrlo jednostavno ga i sami možete napraviti, prenosi Stil.

Ovaj čudesan ruski melem vrlo je bezopasan i ne može vam naškoditi!

Potrebno je:

- 1 jaje (kuvano)
- 400 ml biljnog ulja (maslinovo ili neko drugo koje imate)
- 60 gr pčelinjeg voska (mora biti prirodan)


Priprema:

U lonac stavite ulje, a u njemu istopite komadić voska na laganoj vatri. Kada čujete pucketanje,ubacite žumance u ulje s voskom. Ono će se početi peniti pa budite spremni da brzo sklonite posudu sa vatre.

Kada se ulje primiri, ponovno ga vratite na vatru i nastavite, uz neprestano mešanje, dodavati žumance. Smesa mora promeniti boju i postati tamnosmeđa. Tada je sklonite sa vatre i ostavite 20-tak minuta da odstoji.

Procedite kroz gazu, a mrvice žumanca bacite. Kada se mast ohladi, stavite je u staklenu teglu, a u frižideru može stajati do deset meseci.


Primena:

Ukoliko melem koristite za upalu sinusa potrebno je istopiti je i kapati u nos, a ona će efikasno probiti sinuse i povući na sebe gnoj. Ako imate problema s bronhitisom ili čirevima, konzumirajte pola kašike masti tri puta na dan pre svakog obroka.

U slučaju opekotina, zubobolja, oteklina ili rana nanosite je na bolno mesto. Njom možete ojačati nokte, te lečiti hemoroide.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom