NAJBOLJI LEK NEMAČKOG DOKTORA OD 3 SASTOJAKA: Čisti začepljene arterije, smanjuje holesterol i UBIJA infekcije!

NAJBOLJI LEK NEMAČKOG DOKTORA OD 3 SASTOJAKA: Čisti začepljene arterije, smanjuje holesterol i UBIJA infekcije!

Lek koji "briše sve pred sobom"!

Da li ste nekada čuli za nemački prirodan lek, koji može da vam ojača imunitet, a u isto vreme i očisti arterije, bori se protiv infekcija i smanji nivo holesterola?

U pitanju je popularni recept jednog nemačkog lekara koji sadrži veoma zdrave sastojke, a to su đumbir, beli luk i limun.

Beli luk poseduje antiupalna, antivirusna i antiseptička svojstva, a bogat je vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.

Đumbir je zdrav začin koji leči upale, probavne probleme, smanjuje bol... Limun je veoma značajan u borbi protiv teških bolesti jer je bogat vitaminom C, a jača imuni sistem, čisti krvne sudove od nakupljenih masnoća i reguliše pH vrednost organizma.

Sastojci:

- 4 limuna sa korom

- 4 čena belog luka

- 2 l vode

-  komadić đumbirovog korena.

Priprema:

Operite sve sastojke, a zatim isecite limun na komade, odvojite koru od belog luka i đumbira. Kada to uradite, sastojke stavite u blender i ispasirajte.

Dobijenu smesu zagrejte u tiganju i dodajte vodu dok ne proključa. Nakon toga, ostavite da se ohladi, a zatim procedite u staklene flaše, pa odložite u frižider.

Beli luk će izgubiti svoj neprijatan miris zbog limuna i đumbira, tako da ne morate da brinete o tome. Ovaj lek pijte svakog jutra na prazan želudac i uveče 2 sata pre spavanja.

Prije upotrebe promućkajte, kako đumbir ne bi ostao na dnu flaše.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom