ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJZDRAVIJI ČAJ NA SVETU: Čisti jetru, uklanja bubrežni kamenac i uništava maligne ćelije

ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJZDRAVIJI ČAJ NA SVETU: Čisti jetru, uklanja bubrežni kamenac i uništava maligne ćelije

Ovo piće zapravo može uništiti virus koji uzrokuje grip, čireve i obične prehlade

Sigurno da je jedna od najvažnijih biljaka za zdravlje na Zemlji đumbir...

Ova biljka obiluje lekovitim svojstvima, među kojima da smanjuje upalu, podstiče probavu i jača imunitet.

Đumbir duguje svoj ukus i miris na nekoliko različitih eteričnih ulja: gingerol, shogaol i zingeron. Ta sredstva imaju zaista moćne anti-parazitske, anti-gljivične, anti-virusne i anti-bakterijske učinake, što može olakšati bol, poboljšati zdravlje kardiovaskularnog sustava, ublažavanje astme, jačanje imuniteta.

Prednosti đumbir čaja jeste da je neverovatn lek za lečenje upale mišića, prehlada, gripa i glavobolja. Ovo piće zapravo može uništiti virus koji uzrokuje grip, čireve i obične prehlade. Osim toga, samo šalicu čaja svaki dan može znatno smanjiti rizik od moždanog udara zbog činjenice da đumbir topi masne naslage koje zapravo blokiraju arterije.

Osim toga, zbog Đumbir kao povrće ima sposobnost da poboljša cirkulaciju i dovod kiseonika, minerala i vitamina u stanice u telu. Osim toga, visok sadržaj antioksidansa uspešno uklanja infekcije te poboljšava imunološki sastav.

Sastojci:

kokosovo mleko,

¼ kašikice kurkume,

¼ kašikice đumbira

PRIPREMA:

Nakon dodavanja kurkume i đumbira u kipuću vodu, smanjiti temperaturu i onda neka ga kuvati na laganoj vatri 7-10 minuta. Dodajte mleko i procedite čaj u čašu. Poboljšajte ukus čaja dodavanjem nekog organskog meda. Uživajte, najzdravije piće ne postoji!

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom