Ovaj napitak oslobodiće vas najneprijatnijeg bola u leđima koji može da vas parališe

Ovaj napitak oslobodiće vas najneprijatnijeg bola u leđima koji može da vas parališe


Osam od deset osoba u nekom periodu života ima problema sa bolom u leđima


Jedan od najvećih uzroka otežanog kretanja ljudi u svetu jeste bol u leđima, a ako vi lično nemate ovih problema onda sigurno znate bar jednu osobu koja ne može da obavlja svakodnevne aktivnosti zbog ovog problema.Bol u leđima može da bude i akutni i hronični, blag i veoma jak, a javlja se kao jako probadanje ili konstantan bol pri kretanju. Kakav god da je, ovaj bol morate otkloniti kako biste mogli nesmetano da obavljate svakodnevne aktivnosti.

Tretmani kičme obećavaju smanjenje i uklanjanje bola u kičmi. Mnogima ovi tretmani ublaže tegobe, ali ne rešavaju problem u potpunosti. Drugima, tretmani izazivaju veće oštećenje i bol nego pre tretmana. Lekari savetuju mere koje nisu hiruške kako biste smanjili tegobe.

Nedostatak efikasnih i odgovarajućih lekova za tretiranje išijasa je veliki problem za mnoge. Ovo je vrsta bola koji pogađa donji deo leđa koji se širi niz jednu nogu. Dolazi do pojave bola, ali i trnjenja u pojedinim delovima tela. Godinama lekari su u potrazi za lekom protiv išijasa, ali bez velikog uspeha.

U najboljem slučaju, bol se povlači nakon nekoliko dana ili nedelja uz pomoć lekova protiv upala i protiv bola. Hronični išijas često se i operiše na preporuku lekara.

Ukoliko niste spremni da odete pod nož i ne želite da pijete lekove protiv bolova, za opuštanje mišića, protiv upala, antidepresive i druge, postoji alternativno rešenje - mleko sa belim lukom.

Ne zvuči baš kao neko ukusno piće, ali je vekovima u primeni kao lek protiv išijasa. Beli luk poboljšava coirkulaciju i zdravlje kardiovaskularnog sistema kako bi obezbedio protok krvi tamo gde treba. Jača imuni sistem i smanjuje upale u organizmu. Sve što treba jeste da pijete ovo mleko jednom dnevno, ali imajte na umu da je beli luk prirodni sastojak koji razređuje krv. Uvek se konsultujte sa vašim lekarom pre nego počnete da primenjujete neki lek iz altermnativne medicine.

Za mleko sa belim lukom vam je potrebno 250 ml mleka, 3 do 4 zgnječena češnja belog luka i pola kašičice meda. U maloj šerpi sipajte mleko, dodajte zgnječeni beli luk i ostavite da se kuva. Promešajte malo češće i sklonite sa vatre čim provri. Dodajte pola kašičice meda i mešajte dok se ne istopi. Pijte ovaj napitak svakoga dana i osetićete razliku.

Pre nego probate ovaj napitak, posavetujte se sa vašim lekarom da li je bezbedno da konzumirate beli luk na osnovu vašeg zdravstvenog stanja.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom