"Sve manje osećam moje telo": Glumica progovorila o teškoj bolesti i oduševila fanove svojom hrabrošću (FOTO)

"Sve manje osećam moje telo": Glumica progovorila o teškoj bolesti i oduševila fanove svojom hrabrošću (FOTO)

Prelepa glumica hrabro se bori sa opasnom i podmuklom bolešću


Glumica Selma Bler otkrila je da pati od multiple skleroze u oktobru i od tada deli sa svojim fanovima kako izgleda njeno emotivno i fizičko putovanje i borba sa opasnom bolešću.

Nedavno je podelila fotografije koje pokazuju da je počela da hoda uz pomoć štapa. Prva fotografija nje sa štapom objavljena je sa fotografijama sa božićne proslave koju je organizovala Kris Džener.

Nedelju dana kasnije fotografisana je sa štapom, a uz fotografiju je napisala da sve manje oseća svoje telo.

- Ponekad me izluđuju moja fizička ograničenja. Želim da skačem i opet jašem konja, napisala je.

Upotreba štapa je česta kod osoba koje imaju multiple sklerozu, a mnogi osećaju umor, poteškoće u hodanju, trnjenje i tremor, ali i vrtoglavicu i vertigo.

Glumica je otkrila da se često pridržava za nekoga kada ne šeta sama, ali da je štap nužan s obzirom na njeno stanje. Njeni fanovi su joj zahvalni na tome što se ne stidi da objavi fotografije sa štapom jer ga mnogi bacaju i sklanjaju sa strane da ne budu viđeni i uslikani sa štapom.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom