Prelepa manekenka prodala je nevinost za više od 2 miliona evra jer želi da učini majku ponosnom, a kupac je političar (FOTO)

Prelepa manekenka prodala je nevinost za više od 2 miliona evra jer želi da učini majku ponosnom, a kupac je političar (FOTO)


Prodaja nevinosti je nekako postala uobičajena na internetu

Model Mahbuba Mamadzada (23) uzela je učešće u bizarnoj aukciji na kojoj je ponudila svoju nevinost ne bi li učinila majku ponosnom.

Na aukciji je dostigla cifru od 2.300.000 evra koju je kako pišu svetski mediji ponudio neki japanski političar.

Model iz Azerbejdžana želi da iskoristi novac od prodaje da proputuje svet sa majkom. Ona je dobila i medicinsku potvrdu da je nevina. Na svom profilu na sajtu za ovakve prodaje dodala je i da traži nekog starijeg muškarca koji bi joj svakog meseca davao 30.000 evra.

Aukcija je završena juče, a sajt je objavio da je drugi po visini ponude bio britanski advokat. Treći je bio fudbaler iz Minhena. Po dogovoru, sajt Cinderella Escorts uzima 20 odsto od pogođene sume. Kupac, koji mora da položi 10 odsto cene kako bi potvrdio da je ozbiljan što se tiče kupovine, već je bukirao sobu u kojoj će par da provede noć.

To će se desiti u Nemačkoj, gde je plaćanje za seks legalno. Moguće je da će još jedan lekar da potvrdi da je model nevina.

- Prodajem nevinost jer želim da kupim kuću u kojoj ću živeti sa mamom i da nas dve proputujemo ceo svet. Želim da živim u Americi i da nastavim sa mojom karijerom modela tako u nekoj od prestižnih modnih agencija. Moja mama je učinila sve za mene, a sada je moj red da je učinim ponosnom, napisala je ova devojka.

Kontroverzni sajt je stacioniran u Nemačkoj, a tvrdi da kao mušterije ima sve viđene milionere sveta. Prošle godine, osnivač agencije se pohvalio da su se nemački fudbaler i biznismen iz Tokija nadmetali u kupovini nevinosti jedne 20 godina stare devojke.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom