STAVITE BELI LUK POD JASTUK PRED SPAVANJE: Kada se probudite desiće vam se OVE TRI NEVEROVATNE stvari!STAVITE BELI LUK POD JASTUK PRED SPAVANJE: Kada se probudite desiće vam se OVE TRI NEVEROVATNE stvari!


Možda će vam ovo u početku delovati malo blesavo, jer beli luk ima poseban i jak miris...

Beli luk ima široku primenu i tradicionalno se koristi kako u kulinarske, tako i u medicinske svrhe, posebno na ovim prostorima. Ovo povrće je neizostavan dodak u srpskoj kuhinji i daje poseban ukus jelima. Ipak, mnogi ljudi su usvojili ritual spavanja sa čenom belog luka ispod jastuka.

Možda će vam ovo u početku delovati malo blesavo, jer beli luk ima poseban i jak miris, ali kada budete otkrili sve prednosti ovog povrća, uvereni smo da ćete početi da odlazite na spavanje sa njim. Reč je o izuzetno priznatoj navici i snažnoj terapiji, koja se sprovodi vekovima.

Samo jedan čen belog luka ispod jastuka može vam pomoći:

– Da spavate bolje i opustie sve mišiće zbog visoke koncentracije cinka
– Počnete svaki dan sa mnogo više energije i vitalnosti
– Izbegnete bilo kakav oblik prehlada, gripa, kašlja i krvnog pritiska

Ako ga utrljate na kožu, može ubrzati zarastanje rana i uklanjanje fleka. Radi se o moćnom i prirodnom antibiotiku, koji se može koristiti za jačanje imunog sistema. Drevni narodi verovali su da beli luk poseduje magične osobine, koje teraju zle duhove i privlače pozitivnu energiju. Ako ga budete koristili svežeg, bez kuvanja, moći ćete iz njega da izvučete mnogo više dragocenih svojstava.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom