RECITE ZBOGOM SALU NA STOMAKU: Za 3 dana 5 kg manje!

RECITE ZBOGOM SALU NA STOMAKU: Za 3 dana 5 kg manje!


Do izvajane figure uz pomoć ovog soka.
Koliko puta ste očajavali jer nikako niste mogli da skinete "salo na stomaku", a nemate više snage da probate JOŠ NEŠTO novo. Odričući se raznih strogih i bezuspešnih dijeta, odlučivali ste se čak i za gladovanje, sve dok umalo niste pali u nesvest.

Imamo za vas pravo rešenje. Prirodan sok od vezice peršuna, jednog limuna i 2 dl vode, učiniće vašu figuru izvajanom i savršenom.

PRIPREMA: Peršun iseckajte sitno (po mogućstvu u blenderu) pa dobijenu smesu pomešajte sa sokom od limuna i nalijte čašu vode. Nikako ne biste smeli praviti zalihe ovog napitka, jer se on pije svež i ujutro na prazan želudac i to samo 5 dana. Nakon toga, napravite pauzu od 10-ak dana.

Peršun je bogat vitaminima (A, B, C) koji poboljšavaju digestivni sistem, pa samim tim ubrzava rad metabolizma. Pored mršavljenja, peršun reguliše menstrualni ciklus, izbaciju toksine iz organizma i pozitivno utiče na srčane smetnje. 

Primjedbe

  1. molim ako ovu meru-"vezica peršuna", malo precizirate u težini možda, Ja mogu kupiti samo iz svežnja od napr. pola kg ili više.. ili posađenog u teglici.. Bojim se da ne savetujem drugima pogrešnu količinu pa budu nepoželjne reakcije .. nije uvek dostupno ekološki.. može li i običan peršun?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom