VITAMIN C - NATRIJ ( SODIUM ) ASCORBAT - RIJEŠENJE ZA VIRUSE, BAKTERIJE I DRUGE ZDRAVSTVENE POREMEĆAJE

VITAMIN C - NATRIJ ( SODIUM ) ASCORBAT - RIJEŠENJE ZA VIRUSE, BAKTERIJE I DRUGE ZDRAVSTVENE POREMEĆAJE


DO DANAS NEMA NI JEDNOG TESTIRANOG VIRUSA KOJEG NE BI UBILA ( DEAKTIVIRALA ) DOVOLJNO VELIKA DOZA VITAMINA C POD UVJETOM DA JE ON U OBLIKU MINERALA NATRIJ ( SODIJ ) ASCORBATA .... MNOGI ANTIOKSIDANSI IMAJU SLIČNE UBOJITE UČINKE PO VIRUSE, ALI NATRIJ ASCORBAT ( VITAMIN C ) JEDINSTVEN JE PO SVOJOJ VELIKOJ MOĆI I KLINIČKOJ DJELOTVORNOSTI....

O tome jesu li liječnici konvencionalne medicine ( blago rečeno „sluge „ farmako industrije ), osobito liječnici iz ogranka suvremene medicine posvećenog zaraznim bolestima uistinu nesvjesni ili naprosto ne žele priznati da su sasvim u krivu zbog načina liječenja nekog virusnog sindroma može se raspravljati, iako ja znam kako bi se ta rasprava završila, omalovažavanjem i na kraju kada ih stavim pred zid hapšenjem i medijskim korumpiranim pričama o osobi koja želi iznijeti istinu, pomoći bolesnom ( i fizički i mentalno ) narodu.
No, jedno je SIGURNO, odgovor ne leži u njihovom pristupu virusima, tipa: „Pronađimo cjepivo za sve..“.

Čak kada bi cjepivo ( vakcina ) moglo biti ubrizgano u tijelo bez pridruženih toksina: aluminij oksida ( blokira aktivnost sekretornog imunoglubulina A, IgA, prebaciva ga ( konvertuje ) u IgB, i time totalno uništava mukozu disajnog i probavnog sustava, prve obrane našeg imunosustava od patogenih organizama koje unosimo vodom, hranom, disanjem, prljavim rukama i td, žive koja poremeti balans između T4:T8 limfocita što je i početak svih autoimunih bolesti, Natrijevog Hidroksida koji kao nuspojavu ima oštećenje vida, unutrašnjih organa, oštećenje pluća, inače ga ima mnogo u sredstvima za čišćenje wc-a..i sada se uzpitajte što će on u vakcinama.
U vakcinama je obavezan i FORMALDEHID, neurotoxin, uzročnik raka, nesanice, glavobolje, kašlja, mučnine, krvarenja iz nosa, a koristi se za balzamovanje mrtvaca...

Tu je i THIMEROSAL, spoj žive, konzervans koji se satoji od etilenglikola ( antifriz ) i etanola, tiosalicilne kiseline, NaOH2 i etilživina klorida...nuspojave oštećenja mozga ( hipotalamusa ) i rak...
Da priča bude kompletna tu su i FOSFATI koji guše sve oblike života u vodi..ima ga u deterđentima za veš i posuđe...
Toliko o cjepivima, ukratko naravno, tek toliko da znate.... 
Znači, čak kada bi cjepivo ( vakcina ) moglo biti ubrizgano u tijelo bez pridruženih toksina i teških nuspojava i kada bi efikasno smanjivalo izglede da čovjek dobije određenu virusnu infekciju, takav pristup ne čini apsolutno ništa za pojedinca koji je več kritično bolestan, s golemim brojem virusa u tijelu...ukratko, danas su svi bolesni, mali je postotak baš zdravih ljudi..i Vi koji sada ovo čitate ste bolesni, sem ako niste na nekom od naturopatskih protokola koji u sebe uklučuje u PRVOM REDU NATRIJ ASCORBAT I NIJACINAMID.....
Što se tiče cjepiva ( vakcina ) dosad ( cjepiva se i daju da bi farmako industrija obezbjedila sebi pacijente od ranog djetinjstva...no postoji naturopatski protokol koji omogućava poptuno čićenje organizma nuspojava vakcina ) nije poduzet nikakav ozbiljan korak da se cjepiva detoksiciraju i da se ublaži široka lepeza gadnih nuspojava po ljudski organizam.
Čak i odista djelotovrna cjepiva, kojih nema mnogo, još uvijek čine veliku štetu mnogim pojedincima koji se nikada, uopće, ni ne bi zarazili određenim virusom. Interesima javnog zdravlja ne može se služiti tako da uzrokujete čitav niz zdravstvenih poremećaja koji nače ne bi postaojali, u ime sprječavanja zaraze.
Upravo filmska industrija, osobito Hollywood, uzdanica farmako kartela, doprinosi vlastitom verzijom histerija u filmovima i serijama, s mnogim pričama o smrtnosnim epidemijama koje se nekako suzbijaju u posledni trenutak, kako bi se osigurao sretan kraj.
Pri samom kraju tih filmova, epidemija se redovito suzbije nekim „čarobnim“ cjepivom ili protuotrovom...filmovi kao što su: Contagion ( zaraza ), Outbreak (epidemija ), Quarantine, Virus, Ebola Syndrome.... 

Do danas nema nijednog jedinog testiranog virusa kojeg ne bi deaktivirala ( ubila ) dovoljno velika doza vitamina C u obliku NATRIJ ASCORBATA. Mnogi drugi antioksidansi imaju slične ubojite efekta po viruse, no ni jedan kao Natrij Ascorbat, osobito ako mu se doda NIJACINAMID, koji ga oksidira i prebaci u oblik dehidroascorbat i kao takav ima trenutačno djelovanje na cijeli iumosustav aktivirajući u
momentalnu KEMOKINEZU ( ubrzava aktivnost imunosnih stanica, osobito neutrofila koji prvi stižu na mjesto infekcije ) i KEMOTAKSIJU, osjetljivost neutofila ( i drugih imunosnih stanica ) da točno pogode mjesto infekcije.
Da dodam da je poželjno dodati i malo Bakra... u daljem tekstu ću iznijeti pojedinosti...
No, kako napisah i kako je klinički dokazano, natrij ascorbat je jedinstven po svojoj velikoj moći i kliničkoj djelotvornosti.

Zašto Natrij ( sodium ) ascorbat ima toliku efikasnot?

To mu omogućava njegova jednostavna kemijska struktura da se lako raširi tijelom, bez ikakve zapreke.....
Kao takav on se može efikasno pozabaviti virusnim populacijama prisutnim u međustaničnim ( ćelijskim ) i izvanstaničnim prostorima. Ustanovljeno je da drugi antioksidanti imaju više vrijednosti ORAC ( sposbnost radikalne apsorpcije kisika ) – to su mjerenja korištena za utvrđivanje antioksidantske sposobnosti suplemenata ili hrane.
Ali...nikakav snažni antioksidant ne može onesposobiti virus ako kemijska strukturtog antioksidanta ne dopušta izravan kontakt između virusa i antioksidansa.
NATIJ ASCORBAT ( jak je prooksidant, ulaskom u virus, bakteriju ili malignu stanicu dovodi sa sobom jedan atom kisika više stvarajući tako hidrogen peroksid koji uništava virus, bakteriju ili malignu stanicu- FENTONOVA REAKCIJA ) ) JE NE SAMO SNAŽAN VEĆ JE I OPTIMALNO BIO-DOSTUPAN U PRISTUPANJU SVAKOJ VIRUSNOJ ZARAZI.
Jedan od glavnih načina na koji natrij acorbat ( vitamin C ) uništava viruse ili ih priprema da budu uništeni od strane imuno sustava, jest aktiviranje „FENTONOVE REAKCIJE“.
Ukratko, ova reakcija može se odvijati unutar virusa, unutar stanica ( ćelija ) u kojima se virusi množe te na površinama samih virusa..
Rezultat ove rakcije potaknute natrij ascorbatom te jednog ili više kationa nekog prijelaznog elementa ( NIJACINAMIDA ) i lokalnom prisutnošću peroksida ( dobro je u otopinu natrij ascorbata staviti i 10-tak kapi 3% vodikovog ( hidrogen ) peroksida ) što dovodi do trenutačnog stvaranja hidroksilnih radikala.
Ovi radikali su najreaktivnija oksidna sredstva ikada pronađena.
Hidroksid radikali na radikalan način pozitivno reguliraju oksidacijski stres i na posljetku uništavaju sve što se nađe u njihovom neposrednom okruženju.
Učinke Natrij Ascorbata pri „čišćenju“nakon nanošenja štete virusima dodatno pojačava njegova moćna višestrula potpora imuno sustavu. Ništa, niti jedna druga pojedinačna tvar, ne može toliko pridonijeti pojačanoj i snažnoj imuno funkciji kao što može NATRIJ ( SODIUM ) ASCORBAT.
Između mnogo ostalih učinaka, natrij ascorbat izravno potiče stvaranje INTERFERONA i antitijela, dok uveliko pojačava funkcije leukocita, tako što unutar tih stanica ulazi u velikim koncentracijama.

BRZO DJELOVANJE NATRIJ ASKORBATA

Ukoliko želite dobiti brzo djelovanje natrij akskorbata koje će brzo riješiti problem s infekcijama tada ga treba prebaciti u oksidirani oblik DHA (DEHIDROASKORBINSKA kiselina). Da bi se prebacio u oksidirani oblik uz natrij ascorbat treba obavezno uzimati NIJACINAMID. NIJACINAMID je glavni koenzim u redoks procesima u kojima se proizvodi energija, a ima i protuupalne učinke.
Ova otopina ne mora se držati u hladnjaku i pijuckajte ju u malim količinama tijekom dana.
Na ovaj se način postiže snažnije antimikrobno djelovanje uz manju količinu askorbata.
Desetinama godina se dobro zna da je natrij askorbat koristan u liječenju virusnih infekcija, nedavna istraživanja su pokazala kako je djelotvoran antimikrobni lijek u stvari DHA, oksidirani oblik natrij askorbata, koji je i do 1000 puta jači od reduciranog oblika vitamina C.
A svi ovi učinci uz prisustvo iona bakra još su mnogo jači.
To i jeste razlog povišenim razinama bakra u krvi tijekom infekcija i upala, kada bakar “čeka” da se udruži s visokim razinama vitamina C.
Općenito, 10 gr natrij askorabata dnevno kroz cijelu godinu dana vrši obnovu cijelog organizma na razini kolagena i krvnih sudova što ujedno dovodi do podmlađivanja cijelog organizma i stopira se proces starenja…

Natrij Ascorbat najbolje primjenite na slijedeći način:

U 1 litru vode stavite 10 gr ( 2 čajne žlice ) natrij ascorbata, 1 malu žlicu otopine Bakra, 10 kapi 3% vodikovog ( hydrogen ) peroksida i sok od 1-3 limuna zbog enzima koji će još poboljšati apsorpciju natrij ascorbata. Uza sve to uzeti 5 x od 0,5 gr NIJACINAMIDA. Uz natrij ascorbat obavezno treba uzeti 7,5 gr MSM-a na dan…5 x 1 tabletu od 1,5 grama.
Uzmite 10 puta na dan po 1 dcl ili 5 x 2 dcl, time se izbjegava mogući proljev, a imate najjači mogući poznati pojačivač imuniteta ( imunostimulator ) i antistresor, čuva nas od posljedica stresa koje su fatalne za naše zdravlje. Stres u našem tijelu dovodi do nenormalnih poremećaja u našim fiziološkim procesima što za posljedicu ima poremećaj u radu organa, sintezi pogrešnih kemijskih spojeva metabolizma i na kraju do BOLESTI

Linus Pauling, dvostruki dobitnik Nobelove nagrade, za kemiju i mir, je rekao:”Mi smo građeni od minerala, vitamina, aminokiselina..kada dođe do poremećaja u koncentarciji normalno prisutnih hranjivih tvari u našem organizmu, dolazi do poremećaja u radu organa što dovodi do bolesti…prvi manjak, prvog važnog minerala u našem tijelu je manjak Natrij Ascorbata, vitalnog minerala koji nas čuva u vrijeme stresa, a kojeg naša jetra sa svoja 4 enzima više ne može da sintetizira od viška glikoze, jer 4 – ti enzim po redu L-gulonolaktan oxidaza uslijed genetskih manipulacija ne “radi “….
A kome ćemo vjerovati ako nećemo dvostrukom Nobelovcu, dr.Linusu Paulingu.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom