ANĐELA JE IMALA 89 KILOGRAMA, A NJENOM MUŽU TO NIJE SMETALO: Kada se prepolovila i postala BOMBA, desio se OBRT

Anđela se nije dobro osećala u svojoj koži

Anđela Krikmor imala je 89 kilograma, a njen suprug govorio je da je lepa.
Anđela je smršala, Foto: Instagram printscreen

Međutim, Anđela se nije dobro osećala u svojoj koži, pa je promenila ishranu i počela da vežba.

Kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža.

Njene fotografije "pre i posle" prikupile su brojne pratioce na Instagramu koji su u njoj videli inspiraciju za promenu životnih navika. Među njima je pronašla i novu ljubav.

Anđeli, koja se prekvalifikovala za profesionalnog trenera, putem poruka javio se 51-godišnji Mark koji je želeo da vežba s njim tokom puta na Tenerife. Nakon što su pet dana proveli zajedno, shvatili su da među njima ima nečega i uskoro su počeli da žive zajedno. Nakon dva meseca su se verili.

- Romansa s Markom mi uopšte nije bila na pameti, a prvog dana smo se tek upoznavali. I tada se ni od kuda dogodio taj klik - ispričala je Anđela.

Dodala je kako iz prve ruke razume žene koje su u vezi i koje imaju decu, kao i ona, i koje kažu da im je zbog svih obaveza teško da smršaju.

- Teško je, pogotovo ako vašeg partnera ne zanima vežbanje. Morate da budete dvostruko motivisaniji i da zaista želite promenu - zaključila je Anđela.

izvor: (Espreso.rs/Novi.ba)

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom