Irena iz Beograda se venčala na prelepoj grčkoj plaži, a sve je to koštalo 0 dinara (FOTO)

Venčanje je veoma bitan događaj u životu svakog od nas i želimo da bude savršeno

Foto: Facebook/Ирена Станковић Милошевић/‎Live from Greece

Irena Stanković, sada Milošević, podelila je na društvenim mrežama fotografije svog savršenog venčanja u Grčkoj i pobrala simpatije mnogih. Ova devojka je pravo iz Beograda "zapucala" na prelepu plažu u Grčkoj i otkrila koliko joj je trebalo novca za ovu fantaziju.

Venčanje na plaži je sigurno i vaša životna želja, a svoju maštu Irena je ostvarila 2. maja kada je svom izabraniku rekla sudbonosno “da” na plaži u Grčkoj, u Pefkohoriju.

Pored dekoracije koju su sami pripremili i poneli iz Beograda, oni su imali i savršeni ambijent - plažu, more i talase.

- Prikupljanje kompletne papirologije za venčanje u Grkoj koštalo nas je kod nas u Srbiji oko 30.000 dinara, uključujući i apostil, dok se u Grčkoj ništa ne plaća.

- Čak ni izlazak matičarke na teren kao ni apostil, koji je nas u Srbiji koštao oko 8.000 dinara. Što se dekoracije tiče, sve smo sami smišljali, pravili i poneli iz Beograda, napisala je ona.

Najlepše venčanje je ono u kojem mladenci uživaju okruženi najmilijima u opuštenoj atmposferi.

Mladencima želimo sve najlepše i hvala im na inspiraciji.

izvor: (m.krstic@telegraf.rs)

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom