Evo kako izgleda žena koja je OSVOJILA SRCE Zdravka Čolića U BRAKU SU VEĆ 18 GODINA, ALI SE RETKO POJAVLJUJU U JAVNOSTI

Jedan od najpopularnijih pevača u staroj Jugoslaviji oduvek je mamio ženske uzdahe, pa je mnoge zanimalo ko je dama pored koje je odlučio da ostari...


Od trenutka kada je prvi put zakoračio na muzičku scenu, gotovo da nije bilo žene koju Zdravko Čolić nije šarmirao svojim nastupom i harizmom.

Zato se s pravom smatra jednim od najvećih šarmera na prostorima bivše Jugoslavije, a mnogi su se pitali ko je žena koju je Zdravko odabrao za svoju životnu saputnicu.

Legendarni pevač se na večnu ljubav zavetovao 2001. godine, i to plavokosoj Aleksandri, koja se ne eskponira previše u medijima.

Tokom braka s njom, Čolić je dobio dvoje dece - ćerkice Unu i Laru.

Pevač, međutim, retko govori o svom privatnom životu i još ređe se u javnosti pojavljuje sa suprugom, pa uspeva da omogući svojoj porodici miran život, daleko od medijske pompe koja oko njega vlada.

Naravno da volim da budem sa porodicom, ali i da se družim sa meni dragim osobama. Nekako uspevam da uskladim posao, vreme koje provodim sa najmilijima i druženje sa prijateljima", rekao je Čolić jednom prilikom za naš magazin.

( GLOSSY.RS )

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom