Sasvim slučajno sam u Crnoj Gori otkrila plažu koja izgleda kao da ste na Karibima

Plaventilo od kog su nas zabolele oči!

foto: Telegraf.rs

Malena plaža Perazića do možda je i najlepša plaža u Crnoj Gori koja po svojoj egzotici može da parira nekim od najpoznatijih svetskih plaža.

Nažalost ili na sreću, i dalje ljudi ne znaju za nju, pa je tako skrivena od pogleda javnosti, a morate se i potruditi da do nje dođete. Barem smo se mi namučili dok je nismo konačno pronašli.
foto: Telegraf.rs

Naime, smeštena je u zalivu ispod manastira Reževići i do nje se dolazi skretanjem sa magistralnog puta Budva-Petrovac. Prekrivena je peskom i šljunkom, a dugačka je svega 40 metara.

Na levom kraju plaže nalazi se još nedovršeni hotel As, koji pomalo narušava njen ambijent, ali je ujedno postao i njen zaštitni znak.
foto: Telegraf.rs

Ukoliko niste krenuli kolima put plaže, do nje možete doći i peške od Petrovca i iskusiti neke od najlepših kutaka Crne Gore – šetnja od dva kilometra koju nećete osetiti, ali ni zaboraviti.

Miris šume i mora, tuneli na čijem vas kraju čeka neki novi raj, samo su deo dvokilometarske šetnje u kojoj smo uživali više nego ikad.


(Telegraf.rs)

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom