Anđeo čuvar postoji i daje vam znake da je tu? Evo kako da ga PREPOZNATE!

Anđeo čuvar postoji i daje vam znake da je tu? Evo kako da ga PREPOZNATE!


Poslušajte ih!


Da li ste nekada imali osećaj da vas neko posmatra, iako znate da nikoga u blizini nema? Koliko ste često na pitanja koja ste sami sebi misaono postavljali, dobijali odgovore koje sami nikada ne biste dali?
Anđeo, Foto: Pixabay

Treba uočavati znakove, i one koji se brinu za vas sa druge strane, koji upozavaju, predskazuju, podržavaju.

Evo 6 znakova da vam neko daje signale sa druge strane stvarnosti:


1. Pamtite snove i veoma su izražajni

Duhovni sviet često šalje poruke kroz snove. Ako vas u životu očekuju promene, možete dobiti znak u snu. To će biti scenario, simbolika, koji sigurno neće proći nezapaženo. Ne treba da tražite objašnjenja u običnim sanovnicima, ako ste sanjali takav san od kojeg se raduje sve unutra, ili obrnuto, žmarci prolaze po koži samo pri sećanju na njega.

Kada spavate, astralni svet biva dostupan. Sva vaša uverenja ostaju u stvarnosti, i vi bivate bolje prijemčivi za druge sfere. Onostrani entiteti (to su vaši preci koji su otišli u drugi svet, simboli vere, u zavisnosti od religije, to su značajni događaji koje ćete ponovo proživeti u snu, ili ljudi za koje su veoma dragi u ovozemaljskom životu) javljaće vam se u slikama koje ćete zapamtiti. Sve što treba da uradite, ako shvate da je to znak odozgo, da tu formulisanu nameru spoznate potpunije.

​2. Čula vam se izoštravaju

Realni sviet osećate preko čula mirisa, dodira, ukusa, vida i sluha. Irealni će davati signale na takav način, ali ćete ipak razumeti - taj miris ili zvuk ne mogu biti na tom mestu, to može biti miris određenog cveta ili trave, voštane sveće ili dah konkretnog čovjeka. To može biti zujanje u ušima. Možete primetiti perifernim vidom figure i njihovo kretanje. Ne bojte se, već produžite da osluškujete, budite otvoreni i posmatrajte, postavljajući pitanja.

3. Počinje loše da radi elektronika i elektrika

Znakovi odozgo ili iz paralelnih svetova, mogu se i tako ispoljiti. Mi smo stvoreni od materije i elektriciteta - talasa, koji mogu biti veza između naših svetova. Ako vaš automobil neće da se pokrene, iako je sve u redu sa paljenjem, vrlo je verovatno da vas vaš anđeo čuvar ne pušta sada na put.

Bolje je da poslušate pesmu koja se tada emituje na radiju - asocijativna percepcija će vam pomoći da se orijentišete - ili će ukazati na toga ko brine o vama, ili o razlogu za to zadržavanje. Ne treba se bojati, uprkos horor filmova sa sličnim sadržajem, zapamtite: telo može da istruli, ali energija koja vas povezuje sa nekim čovekom koji vas štiti spolja - je večna.

​4. Neobjašnjivo znanje

Ako je odgovor na pitanje na koje niste mogli da odgovorite, iznenada postalo jasno kao dan - to je takođe znak mešanja informacionog toka spolja. Neko ko vas štiti, pobrinuo se da se ozarenje otvori za vas, i vi ste shvatili, razumeli, otkrili za sebe to što vam ranije nije padalo na pamet. To je briga vaših duhovnih učitelja i bliskih. Telepatija ili želja, koja dolazi iznutra, tera vas da uradite nešto, intuicija - nazovite to kako hoćete, ali svaki put kada zatražite pomoć, ova sila će vam pružiti pomoć u vidu znakova. Samo slušajte.

5. Osećaj jeze na koži

Govori se, da kad nešto slučajno kažemo, da odgovara stvarnosti, čak i ako je to veoma strašna pretpostavka, osetićete jezu, ili hladnoću duž kičme, žmarce. Ovo je znak da je pored vas, suptilni svet, koji je spreman za interakciju sa vama.

6. Znaci vam sami upadaju u oči

Da li vam se dešavalo da mislite o nečemu, i slučajno dobijete odgovor u vidu pesme sa radija ili fraze ispisane na dolazećem automobilu? Podudarnost znakova koje vam je poslao drugi svet, samo potvrđuju da ste na pravom putu. Pažljivo se odnosite prema svojim osećanjima, osluškujte svet oko vas, podesite se za interakciju i biće mu mnogo lakše da dopre do vas.


(Espreso.rs/Srbijadanas.com)

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom