ODGOVORNI ŠOKIRANI RUSKOM ZNANOSTI: Moj lijek uništava rak brže od hemoterapije!

ODGOVORNI ŠOKIRANI RUSKOM ZNANOSTI: Moj lijek uništava rak brže od hemoterapije!


Takođe poboljšava rad mozga i memoriju, štiti od srčanog udara i liječi one koji su imali srčani ili moždani udar

Doktor / Ilustracija, Foto: Printscreen

Ruski naučnik, profesor Christ Mermersky, ima recept koji su mnogi okarakterisali kao revolucionarni lijek, uz pomoć kojeg su tisuće izliječene od raka, piše Zdravapriroda.com.

"To je hrana za izlječenje cijelog organizma, a rak se u takvom organizmu samo oporavlja", rekao je profesor Mermerski u svojim predavanjima.

Tajna je u tome što ova mješavina čisti krvne sudove, liječi srce, vraća imunitet, čisti jetru i bubrege.

Takođe poboljšava rad mozga i pamćenja, štiti od srčanog udara i dovodi do ozdravljenja onih koji su imali srčani ili moždani udar. Mnogi također kažu da je najbolji lijek protiv svih vrsta karcinoma.

Sastojci:

15 svježih, zdravih BIO limuna, 400 g svježih orašastih plodova, 1 kg domaćeg meda, 12 glava svježeg češnjaka, 400 g proklijalog zrna (mlada zelena pšenica).

Priprema kuhane pšenice: Stavite 400 g pšenice u kuhanu staklenu teglu. Zalijte vodom da odstoji, najbolje preko noći. Nakon 10 - 12 sati, vodu procijedite čistom gazom i dobro operite grah, pa ponovo nastavite kroz gazu.

Ostavljenu pšenicu ostavite u tavi 24 sata. Nakon toga dobit ćete pšenicu sa klice, dužine 1-2 milimetra.


Primjena:

Ova se hrana uzima 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako ga koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dvije kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlečenje od raka, čuvajući telesnu svežinu, mladost i energiju.

"Ovaj lijek sadrži sve potrebne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zbog toga poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda, koji drže tijelo zdravim i u potpunosti izliječe rak".

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom