OBJAVLJENA TAČNA PROGNOZA ZA JANUAR I FEBRUAR: Ovako nešto niste mogli da zamislite ni u najluđim SNOVIMA!

OBJAVLJENA TAČNA PROGNOZA ZA JANUAR I FEBRUAR: Ovako nešto niste mogli da zamislite ni u najluđim SNOVIMA!

U Srbiji se sutra očekuje pretežno sunčano i osetno toplije

Do kraja ove godine, prema rečima meteorologa, u Beogradu neće biti snega. Do kraja meseca zadržaće se toplo vreme za ovo doba godine, temperature će dostizati čak 15 stepeni, a samo tri dana će biti kišna.

Situacija u januaru se menja. Petog nam stiže sneg, a onda smena kiše i sunca. U februaru je slična situacija.

PROGNOZA ZA SUTRA:

U Srbiji se sutra očekuje pretežno sunčano i osetno toplije, samo ujutru ponegde po kotlinama kratkotrajna magla ili niska oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Vetar slab i umeren južnih pravaca. Jutarnja temperatura od -1 do sedam stepeni, najviša dnevna do 18. U Beogradu ujutru u nižim delovima grada moguća magla, a tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije. Vetar slab do umeren, jugoistočni.

Jutarnja temperatura do sedam stepeni, najviša dnevna 17. Narednih dana takođe pretežno sunčano i toplo s najvišom temperaturom u većini mesta znatno iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine, od 10 do 18 stepeni. Krajem nedelje naoblačenje s kišom i padom temperature.


(Espreso.rs)

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom