STAVILA JE 12 ČENOVA BIJELOG LUKA U VINO I DOBILA NEVEROVATAN NAPITAK: Za nekoliko dana izbacuje SVE OTROVE IZ TIJELA

STAVILA JE 12 ČENOVA BIJELOG LUKA U VINO I DOBILA NEVEROVATAN NAPITAK: Za nekoliko dana izbacuje SVE OTROVE IZ TIJELA

Ovaj prirodni lijek će učiniti sve to i očistiti tijelo od viška soli i masti, ali i osloboditi vas stresa i kroničnog umora

Također ćete očistiti tijelo od viška soli i masti, pa će se riješiti problem nadutosti i viška kilograma. Naše tijelo ponekad treba pročistiti, tačnije izbaciti toksine i poboljšati cirkulaciju.

Osim primjene ovog lijeka, dugoročni rezultati također zahtijevaju da se prehranjujete zdravo, ne jedete brzu hranu i pijete umjetna pića puna štetnih aditiva.

Ljudi koji uopće ne piju vino ili alkohol, mogu piti prirodne grožđeve sokove, trešnje itd. Jer sadrže zdrave sastojke.

Sastojci:

12 češnja belog luka i pola litre crvenog vina.

Priprema:

Ogulite beli luk i zdrobite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Držite na svjetlu 2 sedmice i promućkajte nekoliko puta dnevno.

Nakon 2 sedmice, napitak procjedite i prebacite u drugu staklenu bocu. Uzimajte jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena: Ovo je snažan lijek, pa ga primjenjujte s pauzom od 6 mjeseci između dva tretmana, dakle, samo dva puta godišnje.

Prvi rezultati su vidljivi već nakon 24 sata!

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom