Kako održavati fizičku aktivnost tijekom vanrednog stanja

Kako održavati fizičku aktivnost tijekom vanrednog stanja

Foto: Pixabay


"Dobro je u frižideru imati osnovnu hranu koja je uglavnom prisutna za našim stolom, jesti meso, povrće, voće, integralne žitarice, stvari za koje je uglavnom potrebna priprema, obrada, kuvanje, a ne stvari koje možemo za brzo otvaranje i konzumiranje.
„Nije važno kretati se oko frižidera, već je važnije ono što stoji u frižideru. Napravite plan za to kako i šta kupujemo uopšte. Napravljena su ispitivanja da ako imamo hranu koja je laka za jelo i pristupačnu hranu, njoj pristupamo češće i lakše. Stoga je vrlo važno napraviti bolji izbor namirnica koje držimo kod kuće, jer više vremena provodimo kod kuće “.

ISPRALA JE KATRAN SA PLUĆA ZA SAMO 72 SATA I DOKTORI SU BILI U ČUDU: Ovaj napitak čisti organizam!


Kako se motivirati da siđete s kauča

"Zavisi o onome što ljudi pričaju, onima koji su se bavili sportom prije karantina ili onima koji žele započeti u tokom karantina. Svako ko je pretvorio ovu stvar u stil života i navike naći će gotovo odmah način za prilagodbu. Teže je drugim ljudima koji ne bave sportom uopšte. U stvarnosti, njihov sport je uobičajena svakodnevna fizička aktivnost. 150 minuta hoda koje propisuje SZO uglavnom kao umjerenija intenzivna fizička aktivnost koja trenutno nedostaje mnogim ljudima ".

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom