ŽENE NISU IMALE POJMA DA SE MUŠKARCI PALE NA OVO: Ni iz 1000 puta ne biste pogodile! DOBRO OBRATITE PAŽNJU

Privlačnost može da bude zbir više faktora

Iako mnoge žene smatraju da je većini muškaraca najvažniji fizički izgled, to nije baš tako.

Bračni par, Fotografija: Printscreen

Tačno je da je prvi utisak vizuelan, ali postoje neke karakteristike koje mogu potpuno da muškarcima pomute pamet, a koje se ne tiču fizičkog izgleda.


Evo na kojih šest osobina nijedan muškarac neće ostati imun.

1. Smisao za humor

Muškarci uvek vole da imaju pored sebe ženu koja uspeva da ih nasmeje. Uz takve žene, oni se mnogo lakše opuste i zaborave na probleme. Poželjno je, takođe, da žena zna da se šali na svoj račun. Tako pokazuje da nije negativno nastrojena prema sebi, a ni prema drugima.


2. Zavodljiv pogled

Ogroman broj muškaraca smatra da je pogled na žensku osobu od velike važnosti. Ukus muškaraca je drugačiji: postoje oni koji vole tajnoviti izgled i oni koji vole blaži i stidljivi izgled. To je oblik komunikacije koji se ne može glumiti, a najatraktivniji je izgled koji otkriva karakter žene.


3. Vještine slušanja

Žena koja pažljivo sluša svog sagovornika je privlačnija od drugih. Istraživanje australijskih naučnika je pokazalo da je baš to osobina koju muškarci na ženama odmah primećuju. Mnogi učesnici ovog istraživanja su zaključili da je jako seksi kad imate osećaj da je sva pažnja žene usmerena na ono što govorite.


4. Inteligencija

Muškarcima je bitno da pored sebe imaju pametnu ženu. Iako se mišljenja razlikuju, inteligencija je većini muškaraca važna, pa neki čak vole i da je njihova lepša polovina pametnija od njih. Takođe, muškarci na osnovu te osobine očekuju veću slobodu i maštovitost u krevetu.


5. Pristojno ponašanje

Istraživanja jednog američkog univerziteta pokazuju da je muškarcima bitno i pristojno ponašanje. Previše glasne, nametljive i naporne žene nikako nisu njihova meta. Većina muškaraca po ponašanju oceni da li je ta žena idealna za njih.


6. Iskreni osmijeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da ženski osmeh deluje vrlo privlačno na muškarce. Osmehom žena muškarcu pokazuje da li je otvorena osoba i koliko joj se on sviđa.

(vitamincd.blogspot.com/Espreso.rs/Vijesti.me)

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom