Stavite 2 kašičice ove smeše ujutro u kafu i izgubićete 2 kg nedeljno! (Ako ćete mi vjerovati, ovo djeluje)

Stavite 2 kašičice ove smeše ujutro u kafu i izgubićete 2 kg nedeljno! (Ako ćete mi vjerovati, ovo djeluje)

Možda ne vjerujete, ali činjenica je i garantira gubitak kilograma za najmanje dva kilograma za sedam ili osam dana!

Gubitak kilograma - ova nam je riječ sve više u mislima, posebno praznicima. Nakon čega obično jedva uspijemo ući u traperice i zapitati se zašto su nekad izgledale široko, a sada su se tako užasno smanjile.

Znamo da nema smisla ponavljati da je najbolji način mršavljenja i održavanja normalne težine oprez oko toga što i koliko stavljamo u usta, kao i težnja za više sportova ili najjednostavnijim kretanje.

Međutim, postoji još jedan recept koji pomaže utrostručiti brzinu svih dijeta ili dijeta.

A ako ga slijedite s uobičajenom prehranom, samo se s njom dokazuje da ćete za sedam ili osam dana izgubiti najmanje dva kilograma .

Upravo ove ljekovite i korisne smjese morate ujutro staviti dvije kašičice u kafu. Odnosno, ništa više - jednom dnevno, ujutro prije doručka, u kaficu.

Da biste napravili ovu smjesu, uzmite pola šalice meda, tri četvrtine kašičice kokosovog ulja, cijelu kašiku cimeta i kašiku kakaa ( može i po želji ).

Smjesu za mršavljenje izrađujemo dobro miješajući sve ove sastojke i od njih dobivamo potpuno cjelovitu smjesu. Zatim je sipamo u staklenu posudu, ali uvijek sa poklopcem i ostavimo da odstoji preko noći u frižideru.

Sljedeće jutro počinjemo je konzumirati stavljajući samo dvije kašičice toga u prvu jutarnju kafu. Naravno, u nju ne bismo trebali stavljati niti zrno šećera, to je svima jasno.

Ovaj recept je nevjerojatan za stimuliranje i jačanje metabolizma, kao što ćete vidjeti drugog dana. A također doprinosi pravilnom funkcioniranju želuca i bržem sagorijevanju masti, što je pravilo broj jedan u bilo kojem gubitku kilograma.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom