Ekskluzivni recept sa alojom brazilskog monaha pomaže u liječenju raka

Aloe Arborescens recept za liječenje raka

Otac Romano Zago, franjevac i učenjak iz Brazila, rođen je 1932. u Lajeadu, Brazil. Pridružio se franjevačkom redu 1958. godine, nakon što je prethodno studirao filozofiju i teologiju.

Studirao je strane jezike (latinski, portugalski, španski i francuski) i 1988. vodio župu New Puso u San Antoniju. Tada je saznao za neverovatna lekovita svojstva Aloje Arborescens i njeno korišćenje za jačanje imunog sistema.
Monah se uvjerio u ljekovita svojstva biljke. Počeo je da ga preporučuje porodici i prijateljima. Zago je kasnije poslan u Jerusalim i Italiju da proučava djelovanje aloje na ljudski organizam, ali je upoznao ljude koji su mu ispričali o čuvenom receptu za sok od cijelog lista Aloje arborescens, uobičajenu biljku u Brazilu. Iz tog razloga je odlučio da svoj život posveti proučavanju i istraživanju Aloje arborescens. Monah je napisao dve knjige o brazilskom receptu i jednu o naučnoj raspravi o Aloje arborescens. Njegova otkrića su na kraju postala svjetski hit, posebno recept koji liječi rak.

Aloja Arborescens recept za liječenje raka

Postoji preko 400 vrsta aloje, ali se samo nekoliko vrsta koristi u medicinske svrhe (najpopularnije su Aloja barbadensis Miller i Aloja arborescens). Gotovo da nema zdravstvenog problema na koji aloja Arborescens ne djeluje blagotvorno. Ljekovita svojstva biljke su zbog njenog nevjerovatnog sastava. Ova biljka sadrži vitamine A, C i E, koji su snažni antioksidansi. Odličan je izvor vitamina B12 i folne kiseline. Postoje enzimi kao što su alkalna fosfataza, lipaza, celulaza i katalaza. Aloja Arborescens je bogat izvor kalcijuma, hroma, bakra, selena, magnezijuma, kalijuma i cinka, koji su neophodni za pravilno funkcionisanje metabolizma.

Brazilski monah, otac Romano Zago, otac je čuvenog recepta za rak, koji se prenosi s generacije na generaciju. Probaj ako treba.

Sta ti treba:

350 g svježih listova Aloje Arborescens
6 kašika destilovanog alkohola (viski, rakija, rum)
500 g meda

Suvom krpom uklonite prljavštinu sa listova i trnje sa ivica. Listove iseći na komade i staviti u blender, dodati med i alkohol. Sve ovo se dobro umuti dok se ne dobije homogena smesa. Ovaj odvar ne treba kuhati niti filtrirati. Važno je da listovi budu vrlo fino mljeveni. Smjesu sipajte u tamnu staklenu posudu i čuvajte u frižideru.

Upute za doziranje:

Uzimajte po jednu supenu kašiku tri puta dnevno 30 minuta pre jela. Važno je da se odvar u potpunosti konzumira. Nakon završenog tretmana, obratite se lekaru. Poboljšanje bi trebalo biti očito u vašim rezultatima.

Napomena: Koristite aloju Arborescens, koja je stara najmanje 3 godine!

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom